Když se vaří ve velkém

Když si projdeme kuchyni https://www.kuchynedusek.cz/spotrebice-a-drezy/doporucene-spotrebice/kavovary/ ve velkém provozu, například ve školní nebo podnikové jídelně, zjistíme, že vybavení takového prostoru je jiné, než máme doma na přípravu jídel. Prostoru dominují velké sporáky, doplněné o výkonnou digestořovou jednotku, varné kotle, lednice, pulty na zpracování surovin a přípravu pokrmů ve velkém. Vše je v nerezovém provedení, aby splnilo náročné hygienické požadavky.

Když se vaří v malém

Přípravna jídel ve velkých provozech nás ohromí kapacitou a vybavením. Ale doma jsme jistě spokojeni v naší, mnohdy malé, ale esteticky a prakticky vybavené kuchyni. I když může být naše rodina poměrně početná, stolitrový varný kotel, nebo stroj na škrábání brambor, asi doma neupotřebíme. Doma máme jen takové vybavení, abychom zvládli vaření pouze “v malém“, pro naši rodinu. Takže klasický sporák, lednice a linka s pracovní plochou, myčka, dřez a další běžné vybavení. 

Když se vaří ve velkém
4 (80%)1
336x280-1-1474365393.jpg